Elektrisch varen

Elektrisch varen met een elektroboot is uiteraard bijzonder duurzaam. Voortstuwing door een motor op elektriciteit betekent minder belasting voor de leefomgeving van mensen, dieren en planten. En combineert u het opladen van uw elektrische boot met bijvoorbeeld zonne-energie, dan is de duurzaamheid van uw varen helemaal maximaal.

Bespaar veel met uw elektroboot

Met een elektrisch aangedreven boot bespaart u veel. Zo vaart u met minder CO2 uitstoot, minder emissie van fijnstof in de lucht en dus minimale milieubelasting. U bespaart daarbij ook nog eens flink op kosten. Want tanken aan het stopcontact is aanzienlijk goedkoper dan tanken bij het benzinestation.

Waarom een elektrische boot kopen?

Waarom koopt u een elektrische sloep, tender of rondvaartboot? Vooral omdat het genieten is. Daarnaast biedt uw elektroboot nog vele extra

Voordelen

  • U geniet van de rust van de natuur, zonder de geur van dieseldampen of benzine in uw neus.
  • Uw elektrische boot is zeer betrouwbaar dankzij het uitermate geringe aantal bewegende delen.
  • De elektromotor behoeft nauwelijks onderhoud.
  • U hoeft niet altijd uw oliepeil in de gaten te houden.
  • De elektromotor van uw elektroboot heeft een zeer lange levensduur.
  • Elektrisch varen met fluistermotor.

Gaat u graag varen in rustige gebieden om te genieten van de vrije natuur. Dan heeft een elektrische boot nog een belangrijk voordeel. Want de elektromotor is een fluistermotor. Zo verstoort u het leven van de dieren niet en kunt u heel dichtbij komen zonder dat zij u horen aankomen.

Wilt u meer weten over elektrisch varen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op, wij beantwoorden graag al uw vragen, geven u informatie of ontvangen u op afspraak op onze werf.

background-repeat: repeat; background-position: top center; background-size: cover;